Yoga in Utrecht-Overvecht

  Probeert u af te vallen, maar gaat dit met pieken en dalen? Dan doet u er goed aan om hulp van een professional als Fit By Mano in te schakelen. Wij kunnen u helpen met het bereiken van uw doelstellingen en u net dat extra beetje motivatie te geven. Wanneer u sporten niet leuk vindt is het ook moeilijk om vol te houden, dat begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons, naast onze personal training, ook terecht voor yoga en pilates in Utrecht-Overvecht.
  Deze lessen zijn zeer ontspannend en tegelijkertijd goed voor uw spieren. Benieuwd of dit ook iets voor u is? Kom dan gerust eens langs bij Fit By Mano.

  Voordelen van pilates in Utrecht-Overvecht

  Met pilates traint u niet alleen uw conditie en spieren, maar u werkt tegelijkertijd ook aan uw kracht, stabiliteit en houding.Met behulp van deze lessen zult u sterker worden en een strakker lichaam krijgen.Yoga is geschikt voor iedereen en zorgt er niet alleen voor dat uw lichaam fit, flexibel en sterk blijft, maar verbeterd dit uiteindelijk ook uw algehele gezondheid. Dankzij de lessen yoga en pilates leert u uw lichaam te beheersen en werkt u tegelijkertijd aan een leniger, krachtiger en atletischer lichaam. Kijk eens verder op de website voor het rooster en de tarieven van de lessen die wij aanbieden.

  Over ons

  Fit By Mano is een high end personal training organisatie die u helpt om verbluffende en krachtige resultaten te behalen. Wij willen graag dat u zich bewust bent van het feit dat u met de juiste mindset, iedere gewenste doelstelling kunt behalen.Voordat u bij ons begint komt u altijd eerst langs voor een intakegesprek. Op basis daarvan maken wij een geschikt programma voor u. Hierbij kijken we naar levensstijl, werk, slaap en leef ritme en passen we het programma zo aan dat u dit kunt combineren naast uw baan, gezin of sociale leven.

  • Wij helpen mensen wie ze niet meer willen zijn, maar wie ze wel willen worden
  • Wij helpen mensen naar een nieuwe levensstijl op beweging, voeding en mindset
  • Wij helpen mensen bij revalidatie en gezondheid

  Meer informatie

  Wilt u graag meer informatie over Fit By Mano of bent u benieuwd of de lessen yoga in Soest ook geschikt voor u zijn? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en nodigen u graag uit voor een gesprek om eens door te nemen wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met u gaan wij aan de slag om die verandering te bereiken waar u altijd al van gedroomd heeft, ons motto is dan ook: “Fit for Life”.

  Contact