Piti Rosbag, blogger voor Fit By Mano!

Hoi sportievelingen!

Mijn naam is Piti Rosbag, bijna 26 jaar en woonachtig in Hilversum. Voortaan ga ik bloggen over voeding en sport voor Fit By Mano, hoe leuk is dat?!
Manolya is de zus van een vriendin van me. Tijdens haar verjaardag raakten we aan de praat en hadden we het over Fit By Mano. Ik vertelde dat ik op zoek ben naar een baan als tekstschrijver of communicatie adviseur, waarna Manolya vertelde dat zij bloggers zocht voor haar website. Nou, de rest is duidelijk :).
Jarenlang heb ik hardgelopen, wanneer het mooi weer was tenminste ;). Nu ga ik gemiddeld twee tot drie keer per week naar de sportschool. Ook wandel ik minstens twee uur per dag met mijn hond. Als ik heel eerlijk ben, heb ik een haat-liefderelatie met sport. Ik vind het heerlijk, maar soms is die drempel zo hoog! Dan is een personal trainer als Manolya wel heel handig natuurlijk :).
Voeding is daarnaast heel belangrijk voor me (duh). Ik probeer altijd gezonde keuzes te maken wanneer ik boodschappen doe. Echter zijn er tegenwoordig zoveel tegenstrijdige adviezen wanneer het om gezonde voeding gaat. Word je van koolhydraten dik? En welke voeding kun je het beste voor en na je work-out nuttigen? Ik ga het allemaal voor je uitzoeken!

PITI