Op zoek naar een personal trainer in Rotterdam?

  Probeert u af te vallen, maar wil dat maar niet lukken? Of bent u al tijden bezig om spieren op te bouwen, maar blijft het resultaat nihil? Bent u op zoek naar een personal trainer in Rotterdam die u kan helpen met het realiseren van uw sportieve doelstellingen? Dan bent u bij Fit By Mano aan het juiste adres. Fit By Mano is een high end personal training organisatie die u helpt om verbluffende en krachtige resultaten te behalen. Samen met u gaan wij aan de slag om die verandering te bereiken waar u altijd al van gedroomd heeft, ons motto is dan ook: “Fit for Life”.

  90 day challenge

  Bent u voor meer dan 100% toegewijd en wilt u snel resultaat zien? Dan is de 90 day challenge precies wat u zoekt. Het 90 dagen programma is een super transformatie programma waar echt krachtige resultaten worden behaald. Wij zijn er van overtuigd dat in iedereen een winnaar schuilt en u in 90 dagen een super fit en gezond lichaam kunt creëren. Met behulp van online coaching, een trainings- en voedingsschema op maat en een wekelijkse trainingssessie leert u:

  • Hoe u blijvend kunt afvallen
  • Hoe u strakker wordt
  • Hoe u uw energie level terug krijgt
  • Hoe u uw mindset kunt veranderen om te gaan winnen in uw leven
  • Hoe u leert wie u moet zijn om te kunnen doen wat nodig is

  Fit By Mano 90 day challenge is een serieus transformatie programma, waarbij wij werken met mensen met een hoog niveau van toewijding. Dus wilt u serieuze stappen maken en uw doelen eindelijk eens waarmaken. Dan is dit programma zeer geschikt voor u.

  Over Fit By Mano

  Fit By Mano wil graag dat mensen zich bewust zijn van het feit dat je met de juiste mindset iedere gewenste doelstelling kunt behalen. Met de juiste toewijding en genoeg doorzettingsvermogen bent ook u in staat om veranderen aan te brengen in uw leven.

  • Wij helpen mensen wie ze niet meer willen zijn, maar wie ze wel willen worden
  • Wij helpen mensen naar een nieuwe levensstijl op beweging, voeding en mindset
  • Wij helpen mensen bij revalidatie en gezondheid

  Contact opnemen

  Bent u enorm toegewijd en helemaal klaar om de gewenste doelstellingen te bereiken? Kies dan voor de personal training in Rotterdam van Fit ByMano. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via 06 – 18 67 77 24 of stuur een mail naar info@fitbymano.nl. Wij helpen u graag om ‘Fit for Life’ te worden!

  Contact