Personal training Hilversum

  Heeft u helemaal genoeg van uw huidige levensstijl, maar lukt het u maar niet om hier blijvende veranderingen in aan te brengen? Dan bent u bij Fit By Mano aan het juiste adres. Fit By Mano verzorgt personal trainingen en is gespecialiseerd in hypnotherapie. Wij helpen mensen die niet meer zijn wie ze willen zijn te veranderen naar wie ze wel willen zijn. Ook wanneer u problemen heeft met uw gezondheid of u moet revalideren kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u graag naar een nieuwe levensstijl, waarbij beweging en voeding een belangrijke rol spelen. Wij geloven dat u met de juiste mindset iedere gewenste doelstelling kunt behalen. Dus wilt u ook resultaat boeken? Kies dan voor de personal training in Hilversum van Fit By Mano.

  Diensten van Fit By Mano

  Fit By Mano is opgericht door Manolya, die u graag helpt met het bereiken van uw doelen. Wij bieden verschillende diensten aan, om te zorgen dat u resultaat ziet. U kunt bij ons terecht voor:

  • Personal training
  • Pilates
  • Yoga

  Met behulp van deze lessen zult u sterker worden en een strakker lichaam krijgen. Dankzij de lessen yoga en pilates leert u uw lichaam te beheersen en werkt u tegelijkertijd aan een leniger, krachtiger en atletischer lichaam. Kijk eens verder op de website voor het rooster en de tarieven van de lessen die wij aanbieden.

  90 daychallenge

  Wilt u graag serieuze stappen maken in uw leven? Uw doelen eindelijk waar maken en een krachtig resultaat behalen? Voor de mensen die er alles aan doen wat nodig is om te komen waar ze willen zijn is er de 90 day challenge. Dit is een serieus transformatieprogramma, waarbij wordt gewerkt met mensen met een hoog niveau van toewijding. Samen met u gaan wij aan de slag en zorgen wij er voor dat u in 90 dagen een super fit en gezond lichaam kunt creëren. Dit lukt natuurlijk alleen door flinke veranderingen door te voeren. Wanneer u kiest voor de 90 day challenge krijgt u:

  • een op maat gemaakt voedingsplan;
  • online coaching;
  • een trainingsschema op maat;
  • wekelijks een trainingssessie;

  U leert niet alleen hoe u blijvend kunt afvallen, maar ook hoe u uw mindset kunt veranderen om te gaan winnen in het leven.

  Ja, ik wil een personal trainer in Hilversum

  Heeft u interesse in één van de diensten van Fit By Mano en kunt u wel wat hulp gebruiken van een personal trainer nabij Hilversum? Stuur dan een mail naar info@fitbymano.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en maken wij graag een afspraak. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het veranderen van uw levensstijl. Wij helpen u graag om uw doelstellingen te bereiken en ‘Fit for Life’ te worden.

  Contact