Hulp van een personal trainer in Utrecht?

  Bereikt u met sporten maar niet de resultaten die u wilt bereiken en weet u niet zo goed waar het mis gaat? Of u nu graag wilt afvallen, spieren opbouwen, gezondheid verbeteren, u kunt de hulp van een personal trainer in Utrecht waarschijnlijk goed gebruiken. Een personal trainer is meer dan iemand die een trainingsschema voor u opstelt. Hij of zij adviseert u ook op het gebied van voeding en gaat met u aan de slag om uw grenzen te verleggen. Woont u nabij Utrecht en kunt nu wel wat hulp van een personal trainer gebruiken? Lees dan snel verder en zie wat Fit By Mano voor u kan betekenen.

  90 day challenge

  Wilt u graag snel resultaat zien en bent u voor meer dan 100% toegewijd? Dan is de 90 day challenge iets voor u. Het 90 dagen programma is een super transformatie programma waar echt krachtige resultaten worden behaald. Wij zijn er van overtuigd dat in iedereen een winnaar schuilt en u in 90 dagen een super fit en gezond lichaam kunt creëren. Tijdens deze 90 dagen leert u:

  • Hoe u blijvend kunt afvallen
  • Hoe u strakker wordt
  • Hoe u uw energie level terug krijgt
  • Hoe u uw mindset kunt veranderen om te gaan winnen in uw leven
  • Hoe u leert wie u moet zijn om te kunnen doen wat nodig is

  Fit By Mano 90 day challenge is een serieus transformatie programma, waarbij wij werken met mensen met een hoog niveau van toewijding. Dus wilt u serieuze stappen maken en uw doelen eindelijk eens waarmaken. Dan is dit programma zeer geschikt voor u.

  Over Fit By Mano

  Fit By Mano is een high end personal training organisatie die u helpt om verbluffende en krachtige resultaten te behalen. Wij begeleiden u graag naar een nieuwe levensstijl, waarbij beweging en voeding een belangrijke rol spelen. Door bewust te zijn van het feit dat u met de juiste mindset iedere gewenste doelstelling kunt behalen, zult u uw doelen ook daadwerkelijk bereiken. Na het intakegesprek gaan wij aan de slag om voor u een geschikt programma te maken. Hierbij kijken we naar levensstijl, werk, slaap en leef ritme en passen we het programma zo aan dat u dit kunt combineren naast uw baan, gezin of sociale leven.

  Meer informatie

  Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van personal training in Utrecht of bent u benieuwd naar één van onze andere mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op via 06 – 18 67 77 24 of stuur een mail naar info@fitbymano.nl. Wij kijken graag naar de mogelijkheden en helpen u om dat doel te bereiken waar u altijd al van gedroomd heeft.

  Contact