Personal trainer in Leiden

  Bereikt u met sporten maar niet de resultaten die u wilt bereiken en weet u niet zo goed waar het mis gaat? Of u nu graag wilt afvallen, spieren opbouwen, gezondheid verbeteren, een personal trainer in Leiden kan uitkomst bieden. Personal training is een zeer effectieve manier om uzelf in conditie te brengen. Een personal trainer beschikt over de benodigde kennis en ervaring en weet precies wat u nodig heeft om uw doelen wel te bereiken. Wij geloven dat u met de juiste mindset iedere gewenste doelstelling kunt behalen. Dus wilt u ook resultaat boeken? Kies dan voor personal training van Fit By Mano.

  90 day challenge

  Wanneer u serieuze stappen wilt maken in uw leven biedt Fit By Mano u de 90 day challenge aan. Dit is een serieus transformatieprogramma, waarbij wordt gewerkt met mensen met een hoog niveau van toewijding. Samen met u gaan wij aan de slag en zorgen wij er voor dat u in 90 dagen een super fit en gezond lichaam kunt creëren. U kunt uw doelen eindelijk waarmaken en een krachtig resultaat behalen. Wanneer u kiest voor de 90 day challenge krijgt u:

  • een op maat gemaakt voedingsplan;
  • online coaching;
  • een trainingsschema op maat;
  • wekelijks een trainingssessie;

  U leert niet alleen hoe u blijvend kunt afvallen, maar ook hoe u uw mindset kunt veranderen om te gaan winnen in het leven.

  Hypnotherapie

  Hypnose is een bekende vorm van therapie als het aankomt op psychische- of lichamelijke klachten. Wat minder bekend is dat hypnose ook gebruikt kan worden als hulp bij afvallen. Wanneer u probeert af te vallen heeft u waarschijnlijk al verschillende diëten geprobeerd. Het nadeel van diëten is dat het maar voor korte tijd werkt en veel mensen daarna weer terug in hun oude gewoonte vallen. Met behulp van hypnotherapie kan dit voorkomen worden. Hypnotherapie zorgt ervoor dat oude gewoonten en gedragen beïnvloed worden, zodat u echt resultaat kunt bereiken. Wilt u echt graag afvallen, maar lukt het u maar niet? Neem dan gerust eens contact op met Fit By Mano, zodat u binnen de kortste keren resultaat ziet.

  Meer informatie over personal training in Leiden

  Heeft u interesse in personal training in Leiden en bent u benieuwd of Fit By Mano ook een programma heeft dat geschikt is voor u? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en kijken samen met u naar een programma dat past binnen uw leven. Wij helpen u graag om dat doel te bereiken waar u altijd van gedroomd heeft.

  Contact