Personal trainer in Haarlem nodig?

  Kunt u wel wat hulp gebruiken met het behalen van uw doelen? Heeft u iemand nodig die u uw grenzen op laat zoeken en helpt met een gevarieerde training? Komt u ook nog eens uit Haarlem of omgeving? Dan is personal training in Haarlem precies wat u zoekt. Een personal trainer beschikt over de benodigde kennis en ervaring en weet precies wat u nodig heeft om uw doelen wel te bereiken. Bent u benieuwd of Fit By Mano een programma heeft dat bij u past? Ga dan eens met ons in gesprek en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

  Over ons

  Manolya is de oprichter van Fit By Mano. Zij verzorgt personal trainingen en is gespecialiseerd in hypnotherapie. Wij helpen mensen die niet meer zijn wie ze willen zijn te veranderen naar wie ze wel willen zijn. Ook wanneer u problemen heeft met uw gezondheid of u moet revalideren kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u graag naar een nieuwe levensstijl, waarbij beweging en voeding een belangrijke rol spelen. Wij willen graag dat u zich bewust bent van het feit dat u met de juiste mindset, iedere gewenste doelstelling kunt behalen. Op basis van een assessment en een intakegesprek stellen wij een plan voor u samen. Uiteraard kijken wij hierbij ook naar uw baan, gezin of sociale leven om ervoor te zorgen dat dit gemakkelijk met elkaar te combineren is. Wij bieden verschillende diensten aan, om te zorgen dat u resultaat ziet. U kunt bij ons terecht voor:

  • Personal training
  • Pilates
  • Yoga

  Hypno slank

  Bij hypnotherapie wordt hypnose ingezet als middel tegen psychische- of lichamelijke klachten, maar ook ter verbetering van sportprestaties of als hulp bij afvallen. Fit By Mano zet hypnotherapie in bij afvallen. Bij diëten vallen veel mensen weer terug in hun oude gewoonten en is het moeilijk vol te houden. Hypnotherapie zorgt ervoor dat oude gewoonten en gedragen beïnvloed worden, zodat u echt resultaat kunt bereiken. Wilt u echt graag afvallen, maar lukt het u maar niet? Neem dan gerust eens contact op met Fit By Mano, zodat u binnen de kortste keren resultaat ziet.

  Contact opnemen

  Bent u nieuwsgierig naar de diensten van Fit By Mano en bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen? Heeft u de toewijding om uw doelen eindelijk te behalen, maar kunt u daar nog wel de nodige hulp bij gebruiken? Neem dan snel eens contact met ons op. Onze personal trainer in Haarlem kijk graag samen met u naar de mogelijkheden en stelt voor u een programma samen waarmee u aan de slag kunt.

  Contact