Personal training in Amsterdam

  Wanneer het u zelf niet lukt om uw sportieve doelstellingen te behalen doet u er goed aan om hulp in te schakelen van een personal trainer. Een personal trainer heeft de benodigde kennis en ervaring om u te kunnen helpen. Door afwisselende oefeningen te doen en uw grenzen op te zoeken zult u al snel het beoogde resultaat boeken. Daarnaast speelt voeding natuurlijk ook een grote rol, want zonder de juiste voeding wordt het lastig. Zou u wel interesse hebben in personal training in Amsterdam en bent u benieuwd wat zo’n trainer voor u kan betekenen? Neem dan eens contact op met Fit By Mano.

  Fit By Mano

  Fit By Mano is een high end personal training organisatie die u helpt om verbluffende en krachtige resultaten te behalen. Wij helpen mensen die niet meer zijn wie ze willen zijn te veranderen naar wie ze wel willen zijn. Ook wanneer u problemen heeft met uw gezondheid of u moet revalideren kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u graag naar een nieuwe levensstijl, waarbij beweging en voeding een belangrijke rol spelen. Dit doen wij niet alleen door middel van personal training, maar u kunt bij ons ook terecht voor het volgen van yoga of pilates. Wij willen graag dat u zich bewust bent van het feit dat u met de juiste mindset, iedere gewenste doelstelling kunt behalen.

  • Wij helpen mensen wie ze niet meer willen zijn, maar wie ze wel willen worden
  • Wij helpen mensen naar een nieuwe levensstijl op beweging, voeding en mindset
  • Wij helpen mensen bij revalidatie en gezondheid

  Aanbod van Fit By Mano

  U kunt bij Fit By Mano naast personal training dus ook terecht voor yoga en pilates. Pilates is er op gericht om het hele lichaam te versterken, stretchen en balanceren. De oefeningen zijn gericht op onderrug, buik, bekken en bilspieren en worden ondersteund door een juist ademhalingspatroon. Bij yoga leert u op een beheerste manier uw lichaam aan het werk te zetten. Door middel van de oefeningen wordt uw lichaam leniger, krachtiger en atletischer en zult u sneller de gewenste resultaten bereiken. Wij helpen u graag door met een goed afwisselend trainingsschema uw doelstellingen te bereiken.

  Ja, ik wil hulp van een personal trainer in Amsterdam!

  Bent u benieuwd wat Fit By Mano voor u kan betekenen en of u met behulp van een personal trainer in Amsterdam wel uw doelstellingen kunt bereiken? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op via 06 – 18 67 77 24 of stuur een mail naar info@fitbymano.nl. Wij kijken graag naar de mogelijkheden en helpen u om dat doel te bereiken waar u altijd al van gedroomd heeft.

  Contact